Print this page.

Juventus Vinder Super Cuppen

Juventus vandt 3-2 over Altecio Madrid og sikrede sig dermed Sharwarma pokalen som er blevet indført til lejligheden :D.

Ja Juventus vandt en spændene finale og kan dermed kalde sig Super Cup mester.

Det afsluttede så Super Cup, som jeg vil bedømme til at blive afviklet meget godt, på trods af få udsættelser og dømning af nogle kampe, men de fleste lå hos 3 useriøse buffer.

Finalen: Juventus-Aletico Madrid
Juventus vandt som skrevet i overskriften og tager dermed guldet, mens Aletico må tage til takke med en flot sølvmedajle.

Bronze Kampen: Everton-Barnet
Everton kørte igennem og sikrede sig en flot bronze medalje blandt de mange stærke hold der har været med i Super Cup, hvor Everton i Bronzekampen slog Barnet med 4-2.

Barnet må dermed nøjes med den triste kartoffelmedalje (4 pladsen), men stadig flot indsats.

5-6 Pladsen: Arsenal-AC Horsens
Arsenal og Horsens kunne ikke få afviklet deres kamp, hvor Arsenal tog ansvaret og lod Horsens få sejren.

Horsens blev dermed nummer 5 og endte i bunden af den "bedre halvdel" af de 10 hold, mens Arsenal blev nummer 6 og endte i toppen af den "lavere halvdel" af de 10 hold.

7-8 Pladsen: FCK-Bury
FCK og Bury, var desværre endnu engang med til at give buffere et dårligt ryg.

FCK har ikke gidet at spille siden han ikke kom i semifinalen og er bare forsvundet og Bury har også gemt sig siden han tabte Trøste Semifinalen, dog har han vist flotte takter og god sportsmand ære hele vejen igennem og trods alt spillet Trøste Semifinalen så Bury bliver vinderdømt og får 7 pladsen, mens FCK bliver taber dømt og får 8 pladsen.

Bare for at sætte det hele på plads så er FCK i Super Cup en buffer og ikke Henrik fra 1 division i DMT turneringen.

9-10 Pladsen: Fiorentina-AS Monaco
Fiorentina og AS Monaco viser meget stort sportsånd og spillede glædeligt kampen om sidste pladserne efter Fiorentina fik ordnet sin PC.

De 2 spillede en kanon kamp der endte 3-3, hvorefter Fiorentina scorede i forlænget spilletid og dermed vandt 4-3.

Fiorentina får 9 pladsen mens AS Monaco får 10 og sidste pladsen og dermed Rosenkål pokalen. :D
-------------------------------------------------------------------------------------

Tak for denne sæson, den næste Super Cup starter ca samtidig med Subcup i T2 og vil kører langs med T2, efter samme princip at alle helst skal kunne spille kampe helt indtil slutningen af T2.