Print this page.

ENC: Kvalturnering 1

Første del af ENC kvalifikationen starter imorgen aften kl. 20 på #team-denmark.fifa. Vi spiller om de tre første pladser til landsholdet.

ENC er den største landsholdsturnering for FIFA og vi skal naturligvis forsvare Danmarks farver.

Landsholdet skal udtages og det gør vi ved at afholde to kvalifikationsturneringer, hvoraf den første sparkes i gang søndag kl. 20.

Vi spiller i første omgang om 3 pladser til holdet på søndag. I anden turnering spiller vi om 3 mere, og derudover har landstrænerne forhåndsudtaget 4 spillere;

- Highdra, Vegaz, Istvan og NordenDK

Det skal understreges at disse 4 spillere ikke nødvendigvis har en stamplads på holdet, men at vi har så stor tillid til deres evner, at de er sikret en plads blandt de 10 i bruttotruppen.

I selve landskampene spilles der med 5 spillere, og de internationale FIFA regler følges. Derfor bruger vi også de internationale regler i kvalifikationsturneringen.

Hvis man melder sig til den her opgave SKAL man være tilgængelig for kampe hhv. 19. marts - 25. marts og igen mellem 29. marts - 8. april.

Spørgsmål til DMT|BirtheK eller meogme på irc #fifa-online.dk

Vi ses søndag kl. 20 til første udtagelsesturnering. Den anden udtagelsesturnering spilles tirsdag aften kl. 20!

Hvis I gerne vil registrere jeres tilmelding kan det ske via tilmeldingen på ebold.dk - alterantivt er det nok at være klar på #team-denmark.fifa imorgen kl. 20.


Jesper/Barcelona
03-03-2007 14:08:30