FORSIDE NY DELTAGER? TILMELDTE SPILLERE LIGA CUPS/TIPS LADDER COMMUNITY REGLER/INFO KONTAKT DOWNLOADS

VELKOMMEN TIL WWW.FIFA-ONLINE.DK

Når du har læst denne lille introduktion skulle du gerne kunne finde rundt i vores FIFA-turnering

 

Hvad er www.fifa-online.dk?

www.fifa-online.dk eller DMT (Dansk Modem Turnering), som den også kaldes, er Danmarks største online FIFA-turnering. Vi spiller tre sæsoner om året, hvor vores deltagere spiller i divisioner med op- og nedrykning.

For at der skal være rimelighed i tingene har vi lavet en spillefil, der gør alle holdene i FIFA lige gode. Desuden spiller vi efter faste regler og efter nogle faste indstillinger

For at kunne spille med i DMT kræves tilmelding.

Efter tilmeldingen modtager du en mail med dit brugernavn og dit password, og du vil kunne spille kampe.

 

Divisionsturneringen og ladderturneringen

Den første periode i DMT vil du desværre ikke kunne deltage i vores divisionsturnering.

Du vil kunne deltage i vores ladderturnering og evt. i specielle turneringer, der arrangeres for de deltagere i DMT, der ikke spiller i division endnu.

Dette system har vi indføt for at sikre at vores deltagere kan spille seriøst og regelmæssigt over længere perioder. Du bliver således inviteret ind i DMTs hovedturnering hvis du over en længere periode har spillet regelmæssigt i vores ladderturnering og hvis du har deltaget med en seriøs indsats i eventuelle cupturneringer, hvor du inviteres.

 

Hvem spiller jeg imod?

Du kan finde modstandere på vores deltagerlister.

Når du har spillet en kamp indsender du resultatet via indsend resultat siden.

Efterfølgende vil dine indberettede kampe blive opdateret i ladderturneringen - dette kan godt tage en dags tid eller to Du vil løbende kunne se hvor mange kampe man har spillet.

Har du spørgsmål eller lignende kan du kontakte den ansvarlige for nye spillere i DMT, Jesper/Barcelona eller DMTs ledelse via vores kontakt-side.

 

Om selve opprykningen til DMTs divisionsturnering:

Som sagt inviterer vi de mest seriøse spillere indenfor når vi starter en ny sæson op - du kan regne med at sæsonerne starter ca. (1/12, 15/3 og 1/8 på et kalenderår).

Du får en e-mail fra os, såfremt I er blandt de heldige. Seriøsitet måles ikke nødvendigvis ud fra dem som har spillet flest kampe, men også for de mest konstante og regelmæssige præstationer.

DMT er kun interesseret i deltagere, der ønsker at spille og forblive i turneringen.

 

(c) 1998-2006 DMT - Din IP er 3.229.117.191