FORSIDE NY DELTAGER? TILMELDTE SPILLERE LIGA CUPS/TIPS LADDER COMMUNITY REGLER/INFO KONTAKT DOWNLOADS

CHAT - RETNINGSLINIER

TIL CHAT »

Regler for Mirc - og guide til at komme på vores chat channel, Quakenet server, #fifa-online.dk

1. Brugervejledning

Der er 2 måder at komme på vores server på.

Enten Henter du mirc på www.mirc.com (gratis) og så installere du Mirc på din computer og åbner det hvor du går op i File og tager options, hvor du lige udfylder dit navn og
email adresse samt 2 nick names (Nickname og Alternative), hvis det ene skulle være optaget tager den automatisk Alternative.

Herefter vælger du i server list en Quakenet server og find gerne den tættest på Danmark eller gerne i Danmark.

Herefter går du op i commands og join channel og skriver #fifa-online.dk.

Er du en der har både Mirc, Msn og ICQ så spørg gerne folk inde på chatten om miranda da nogen finder dette program lettere da det indeholder alle 3 ting.

Hvis du ikke gider at have mirc kan du gå ind på forsiden og finde en genvej til chatten ude til højre hvor du bliver ført direkte derind.

2. Om chatten

Det er ikke et krav for at deltage i DMT at du har mirc eller kommer ind på chatten, men det er meget hyggeligt og giver en god social stemning og er klart det bedste sted at mødes med andre DMT'er. Vi anberfaler derfor helt klart nye deltager, der gerne vil finde sig til rette i DMT at smutte ind forbi.

Vi trækker også lod til de diverse cups i DMT inde Mirc som bliver annonceret derinde samt på forsiden med hvornår det sker. Derudover livekommenteres turneringskampe også i kanalen til tider.

3. Opførsel

God opførsel samt respekt er også nøgleord herinde da det skal være rart at komme på chatten.

Lad vær med gentagelser, spam og slaps i stribevis, der er andre måder at få opmærksomhed på.

Diskuter gerne, men ikke noget med tilsvininger og hetz mod nogen eller flere, pga. af diverse u-overenstemmelser.

Nå Ops'ne (Lederne) siger stop skal der stoppes. Operators modererer chatten og derfor skal henstillinger fra dem efterles. Bliver dette ikke respekteret kan det medfører kortere eller længere bans fra chatten.

4. Andre spil end FIFA

Har du et spil som du syntes er godt kan du spørge om andre DMT'ere vil deltage og i kan evt oprette en Chat for jeres spil (søg gerne råd fra andre med ligende erfaringer).

Andre spil er godt for sammenholdet og kan være rart at spille i stedet for fifa hele tiden, der dog er hovedspillet i DMT.

5. Overvej om du er i humør til chat

Har du haft en dårlig dag så overvej lige om du vil komme på chatten da der er mange gange gang i den og ironi er der en del af på chatten, men vær ikke bange for at sige du gerne vil have lidt fred og vær aldrig bange for at tage fat i en leder/operator om diverse problemer med teknik, andre deltagere eller FIFA, det hjælper vi også gerne med i den udstrækning vi kan.
 

TIL CHAT »  

 

(c) 1998-2006 DMT - Din IP er 44.213.60.33